ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Προηγείται ο Ροβανπέρα μετά την 4η ειδική διαδρομή
Εκπληκτική αρχή έχει κάνει ο Ροβανπέρα τη δεύτερη μέρα του Ράλλυ Ακρόπολις, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του, τους Τάνακ και Οζίε.
Συναρπαστική είναι η δεύτερη μέρα του Ράλλυ Ακρόπολις, με τον Φινλανδό Ροβάνπερα, να προηγείται μέχρι και την 4η ειδική διαδρομή, αφήνοντας πίσω του, με 3.8 δευτερόλεπτα, τον Εσθονό Τανάκ, ενώ στο +7.5 και την τρίτη θέση είναι ο Οζίε, ο οποίος έχει αρκετά μεγάλη απόσταση από τον τέταρτο Σόρντο.
Η μέρα ξεκίνησε με την 2ΕΔ και τον Τανάκ να βρίσκεται πρώτος, η συνέχεια όμως βάφτηκε Φιλανδική με τον Ροβάνπερα να κερδίζει τόσο την 3ΕΔ όσο και την 4ΕΔ.
WRC
? O/A after SS41. ?? Rovanpera
2. ?? #Tanak +3.8
3. ?? Ogier +7.5
4. ?? #Sordo +23.4
6. ?? Fourmaux +40.6
7. ?? Greensmith +45.8
…
?? Evans +2:22.6
?? #Loubet +3:38.3
?? #Neuville +6:09.6#HMSGOfficial #AcropolisRally pic.twitter.com/jURyxnRdU1— hmsgofficial (@HMSGOfficial) September 10, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
