ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ: «Ξέρω πως θα παίξουν οι Βραζιλιάνοι»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο ζήτημα του απαγορευτικού της FIFA στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της Premier League και όπως υποστήριξε θεωρεί αδιανόητη την απόφαση, ενώ αποκάλυψε πως υπολογίζει κανονικά στους Γκάμπριελ Ζέσους και Έντερσον καθώς δεν έχει λάβει κάποια άλλη πληροφόρηση.

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Λέστερ για την τέταρτη στροφή της Premier League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μιλά για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και την πιθανότητα να δώσουν το παρόν στην αναμέτρηση, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ομάδων της Αγγλίας και την FIFA.

Ο «Καταλανός» προπονητής αναφέρθηκε λοιπόν στο θέμα και όπως υποστήριξε δεν μπορεί να κατανοήσει του λόγους της απόφασης της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ενώ όπως τόνισε τους υπολογίζει κανονικά καθώς δεν έχει λάβει κάποια διαφορετική ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Θα δούμε άυριο τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τους υπολογίζω κανονικά, δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Η απόφαση δεν έχει καμία λογική. Δεν είμαι υπέρ μίας κοινής απόφασης, ο καθένας να αποφασίσει για τη δική του ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συνεννοηθούν η FIFA με την Premier League. 

Eλπίζω να αγωνιστούν κανονικά. Οι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές πήγαν να παίξουν κανονικά με την Εθνική του ομάδα και δεν τους άφησαν. Οι Βραζιλιάνοι σε περίπτωση που ταξίδευαν θα έπρεπε να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα. Εάν δεν ταξιδέψουν δεν θα παίξουν για πέντε ημέρες. Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News