Αρης: Το βραβείο του Μορόν, το σύνθημα για τον τελικό και το «καυτό» καλοκαίρι

Ο πρώτος σκόρερ του Αρη, Λόρεν Μορόν, παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Super League για τον μήνα Μάρτιο και έστειλε μήνυμα κατάκτησης του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός στράικερ του Αρη, Λόρεν Μορόν, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια ώστε να κατακτήσει τον τίτλο του κορυφαίου για τον μήνα Μάρτιο.

«Χαίρομαι που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς όλης της ομάδας, αλλά και προσωπικής δουλειάς και γι’ αυτό το λόγο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ευχαριστώ τους οπαδούς που με στηρίζουν πάντα και όλη την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω αυτό το βραβείο», είπε ο έμπειρος επιθετικός.

Ο Λόρεν Μορόν ρωτήθηκε ακόμα για την προετοιμασία για τα τελευταία παιχνίδια και απάντησε πως όλο το βάρος έχει πέσει στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς όλος ο οργανισμός Αρης θέλει με κάθε τρόπο το Κύπελλο. «Συνεχίζουμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Ολη η ομάδα εργάζεται σκληρά για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, αλλά πάνω απ’ όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, που τόσο οι φίλαθλοι, η πόλη, όσο κι εμείς θέλουμε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε να κερδίσουμε, κάτι που θέλει και όλος ο κόσμος».

«Καυτό» καλοκαίρι για τον Ισπανό

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μορόν με τα πολλά γκολ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ειδικά εκτός Ελλάδας (και κυρίως από τις αραβικές χώρες), αλλά αυτό είναι ένα θέμα που σίγουρα θα συζητηθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Προφανώς ο Αρης δεν θα καταφέρει εύκολα να τον κρατήσει στο ρόστερ του μετά από μία τόσο γεμάτη και εντυπωσιακή χρονιά. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Μορόν θα απασχολησει έντονα στις μεταγραφές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News