ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ BC: «Γιασικεβίτσιους και Καλάθης παίρνουν σειρά για περικοπές»
Οι περικοπές στην Μπαρτσελόνα θα συνεχιστούν με τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθη να είναι επόμενοι στη λίστα.
Στην Μπαρτσελόνα τα οικονομικά προβλήματα είναι σημαντικά και πρέπει να υπάρξουν περικοπές στα συμβόλαια των ανθρώπων της ομάδας.
Η αρχή έγινε με τον Νίκολα Μίροτιτς, στον οποίο προτάθηκε μείωση των αποδοχών του, με τον έμπειρο φόργουορντ να μην έχει απαντήσει ακόμα στη διοίκηση των Καταλανών.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθης είναι οι επόμενοι που θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να ακούσουν την πρόταση της Μπαρτσελόνα, αν τελικά ο Μίροτιτς αποδεχθεί τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε.
Ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε:
«Αργά ή γρήγορα θα έρθει η σειρά μου, θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη στην ομάδα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση».
TAGS
# Euroleague
# Μπαρτσελόνα
# Μπάσκετ
# Νικ Καλάθης
# Νίκολα Μίροτιτς
# Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
