ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η τελική απόφαση για Μασούρα, Βατσλίκ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα με τον Ατρόμητο…

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός πρόκειται να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Περιστερίου στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς την Παρασκευή είχε τη δυνατότητα για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες, να έχει στο Ρέντη όλους τους παίκτες. Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς πλέον και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας για την Κυριακή.

Η ομάδα του Πειραιά αρκετές ημέρες στερήθηκε πολλούς ποδοσφαιριστές, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν οι παίκτες με τις Εθνικές τους. Πλέον όμως γύρισαν όλοι στην Ελλάδα και στο Ρέντη και είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Βέβαια δεν είναι όλοι έτοιμοι για να προσφέρουν και να αγωνιστούν την Κυριακή.

Ο Γιαν Εμβιλά είχαμε αναφέρει από την Πέμπτη πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Γάλλος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα και μπήκε πλέον σε κανονικό ρυθμό.

Δεν ισχύουν όμως τα ίδια για όλους τους ποδοσφαιριστές…

Δύσκολο για τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά

Οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το διάστημα που έλειπαν για την εθνική Γουινέας. Όχι όμως αγωνιστικά, αλλά με τα όσα συνέβησαν στην πατρίδα τους. Το πραξικόπημα έφερε άσχημες εξελίξεις στη Γουινέα και οι δύο παίκτες δεν μπορούσαν να φύγουν από την πατρίδα τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Βρέθηκε η λύση μετά από ενέργειες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων, αλλά έχουν μείνει χωρίς αγώνα και προπονήσεις για αρκετές ημέρες. Την Παρασκευή μπήκαν στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Γιατί μην ξεχνά κανείς πως υπάρχει και το ματς με την Αντβέρπ την άλλη εβδομάδα.

Την οριστική απόφαση ο Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να την πάρει για τους δύο Καμαρά, στην προπόνηση του Σαββάτου.

Μία από τα ίδια για Βατσλίκ, Μασούρα

Όπως στην περίπτωση των Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, τα ίδια ισχύουν και για τους Τόμας Βατσλίκ, Γιώργο Μασούρα. Αμφότεροι αντιμέτωπισαν προβλήματα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Βατσλίκ χτύπησε σε ματς με την εθνική Τσεχίας, ενώ ο Μασούρας δεν πήγε στην Εθνική εξαιτίας του τραυματισμού που είχε από πριν.

Επίσης θα αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση του Σαββάτου, αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς και παράλληλα αν θα τους υπολογίζει για το βασικό σχήμα. Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό που τους ταλαιπωρούσε, αλλά το θέμα είναι η αγωνιστική τους ετοιμότητα. Έχουν μείνει για μέρες εκτός προπονήσεων και καταλαβαίνει κανείς πως θέλει τους πιο έτοιμους τώρα ο Μαρτίνς, ενώ στο μυαλό του υπάρχει και η πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News