Σλούκας: Η ενόχληση του γιατί δεν ήταν στην καλύτερη 5άδα της Euroleague
Ο Κώστας Σλούκας πλέον είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που μπήκε σε καλύτερες πεντάδες με τρεις διαφορετικές ομάδες
Ο Παναθηναϊκός μετά τη συγκλονιστική σειρά με τη Μακάμπι, θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο Final Four στο Βερολίνο και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, μίλησε στα κανάλια Novasports για τη συγκεκριμένη επιτυχία, για το γεγονός ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης πεντάδας στη Euroleague, αλλά και για το ότι δώρισε το πριμ πρόκρισης στο σταφ του «τριφυλλιού».
Αναλυτικά:
Για το πριμ που έδωσε στο σταφ: «Ήταν κάτι προσωπικό. Καλύτερα μείνει μεταξύ μας. Προφανώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας βοηθάνε πίσω από την σκηνή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».
Για το ότι είναι ομάδα: «Η σφραγίδα μας ότι είμαστε ομάδα είναι το γεγονός πως προκριθήκαμε στο Final-4. Αν δεν είσαι ομάδα, δεν έχεις χημεία, δεν βρίσκεσαι στο Final-4. Βλέπετε ότι είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ τα τελευταία χρόνια και είναι επιτυχία που μπαίνει… σφήνα ο Παναθηναϊκός».
Για το ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Προφανώς και θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη. Είναι μία διάκριση που με κάνει πολύ χαρούμενο. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, το άγχος, η πίεση, όλα αυτά είναι μια ανταμοιβή και αποζημίωση προσωπική. Μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-4. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
