Μανδάς: Ενδιαφέρεται η Φιορεντίνα - Το... τρελό ποσό που ζητά η Λάτσιο

Τι κι αν έχει παίξει μόνο δώδεκα παιχνίδια, ο Χρήστος Μανδάς έχει «εκτοξεύσει» την αξία του. Ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα αναφέρει δημοσίευμα.

Είναι ήδη ένα σπουδαίο «success story» αυτό του Χρήστου Μανδά, ο οποίος έχει φορέσει τα γάντια του για λογαριασμό της Λάτσιο μόλις δώδεκα φορές, όμως έχει… τρελάνει ήδη την Ευρώπη.

Ο Έλληνας πορτιέρε, που αποκτήθηκε από τη Λάτσιο το προηγούμενο καλοκαίρι, με τους Ιταλούς να καταβάλουν ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου στον ΟΦΗ, έχει ξεκινήσει… παραπάνω από ιδανικά την πορεία του στη Ρώμη.

Εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Προβεντέλ και κέρδισε τη θέση του βασικού, την οποία δε φαίνεται πως πρόκειται να χάσει με την επιστροφή του Ιταλού, εκτός αν αποχωρήσει άμεσα αντί ενός… αδιανόητου – για τον αριθμό των αγώνων και το πρόσφατο αντίτιμο – ποσού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία (Il Messagero), ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, με τους Λατσιάλι να τον αξιώνουν στα 25-30 εκατομμύρια! Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των Ρωμαίων για τον Μπαράκ των Βιόλα, ενδέχεται να γίνει αφορμή για μία συμφωνία που θα περιλαμβάνει ανταλλαγή των δύο αθλητών.

Ακόμα κι αν η μεταγραφή δεν πραγματοποιηθεί πάντως,  είναι δεδομένο ότι ο Μανδάς έχει «χτίσει» όνομα γκολκίπερ επιπέδου Καμπιονάτο σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αποκλείεται να… χαθεί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News