Λουτσέσκου: «Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες, να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι»

Αμέσως μετά την λήξη του θριάμβου του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε εξαιρετικά ικανοποιημένος αλλά και προσγειωμένος ενόψει του «τελικού» με τον Αρη που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

Σπουδαία βραδιά για τον ΠΑΟΚ, καθώς με την τεράστια νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 2-1, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον χρειάζεται την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι των play-offs εκτός έδρας κόντρα στον συμπολίτη Αρη, για να κατακτήσει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA μετά την λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στην σπουδαιότητα των τριών νικών που έκανε η ομάδα του στα ισάριθμα παιχνίδια του τελευταίου μήνα κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός πως κανένας δεν είχε στα φαβορί για τον τίτλο την ομάδα του στην αρχή της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε:

«Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι από αυτά τα τρία (σ.σ. με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) έχει την ίδια πίεση, την ίδια ένταση, τον ίδιο σκληρό τρόπο παιχνιδιού. Πρόκειται για τρεις καλές ομάδες, οπότε είναι παίχτες με ποιότητα που είναι συνηθισμένοι να παίζουν για την πρώτη θέση και δεν μας φαίνεται διαφορά. Σήμερα ένιωθα την ανάγκη να τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Όπως ήθελα και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την ΑΕΚ, όταν προηγηθήκαμε».

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν αρχίσω να ανακαλώ την ιστορία, έχω πει πολλές φορές ότι ξεκινήσαμε από το μείον και κανείς δεν μας έδινε κάποια πιθανότητα, οπότε υπάρχει μια δικαίωση. Βήμα – βήμα φτάσαμε σε αυτή τη θέση. Σήμερα εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα φτάσαμε στους οκτώ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Τέλος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε την δική του οπτική για την συνέχεια της σεζόν:

«Πρέπει να κρατήσουμε ισορροπία, να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, να μείνουμε ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε περήφανοι για τη χρονιά που κάνουμε και ξέρουμε ότι έχουμε κάτι πολύ σημαντικό με τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να το αντιληφθείτε με όσα έγιναν έξω, είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News