Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Και από το MEGA θα μεταδοθεί ο τελικός του Europa Conference League
Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν του τελικού του UEFA Europa Conference League και μέσω ελεύθερου τηλεοπτικού καναλιού θα έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cosmote TV, η οποία έχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση του ιστορικού τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μάϊου στην Αθήνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.
Το Mega εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης του ιστορικού τελικού του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, ο οποίος θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση με την Cosmote TV.
Συγκεκριμένα, η Cosmote TV ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να μεταδοθεί ο εν λόγω τελικός και από κάποιο ελεύθερο κανάλι, με το Mega να αρπάζει την ευκαιρία και εξασφαλίζει τα δικαιώματα, χωρίς να έχει γίνει – προς το παρόν τουλάχιστον – το ποσό που θα καταβάλλει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Τι ακριβώς θέλει να πετύχει στο Champions League;
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Οι κομβικές συζητήσεις του Αλέσιο Λίσι!
- Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη γιατί «δεν πάει άλλο» – Απεργούν δάσκαλοι και γιατροί, στάση εργασίας στο Δημόσιο
- Καιρός: Nεφώσεις με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Μπάγερν-Αρσεναλ και τα ΑΕΚ-Αντβέρπ, ΠΑΟΚ-Ουλμ
