Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα πάω στο Βερολίνο μόνο αν έχουμε τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο μόνος τρόπος να παρευρεθεί στο Βερολίνο για το Final 4, είναι να έχουμε τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Κυριακός Μητσοτάκης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σαββατοκύριακο από τις 6» , δηλώνοντας την πρόθεση του να βρεθεί στο Βερολίνο για τον τελικό του Final 4 της Euroleague, εφόσον σε αυτόν προκριθούν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως θα είναι δύσκολο να έχουμε «ελληνικό εμφύλιο» στον τελικό, όμως αν αυτό συμβεί θα παραστεί στο γήπεδο, αφήνοντας στην άκρη τις οπαδικές του προτιμήσεις. Επιπλέον αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της συμμετοχής μιας ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού, στον τελικό του Conference League, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως του λείπει να πηγαίνει συχνότερα στο γήπεδο.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και να πω ότι είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό να έχουμε μια ομάδα στον τελικό του Conference και δύο ομάδες στο Final Four και μακάρι και οι δύο ομάδες στο Final Four να μπορέσουν να πάνε και στον τελικό».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την απουσία του από τα γήπεδα αλλά και την πιθανότητα παρουσίας του στο Βερολίνο:

«Μου έχει λείψει. Και πρέπει να σας πω ότι η μόνη περίπτωση να πάω στο γήπεδο είναι αν και οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν – δεν θα είναι εύκολο- αν καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό της Ευρωλίγκας. Εκεί θα βγάλω το αθλητικό μου καπέλο και θα πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός που θα έχει τη μεγάλη χαρά να δει δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News