Λίβερπουλ: Ο Κλοπ «έφτιαξε» ίνσταγκραμ και αποχαιρέτησε τους οπαδούς

Η θητεία του Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ φτάνει στο τέλος της, καθώς ο εντός έδρας αγώνας της Κυριακής (19/5) απέναντι στην Γούλβς, θα είναι ο τελευταίος του στον πάγκο των «κόκκινων». Ο Γερμανός τεχνικός, αν και στο παρελθόν δεν έχει δηλώσει ένθερμος υποστηρικτής των social media, δημιούργησε λογαριασμό στο ίνσταγκραμ για να κρατήσει επαφή με τους οπαδούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε τον εξαιρετικό δεσμό που έχει δημιουργήσει με τον κόσμο της Λίβερπουλ, καθώς για «χάρη του» δημιούργησε λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, ώστε να συνεχίσει να έχει επαφή μαζί του, ακόμα και μετά την φυγή του από τον πάγκο του συλλόγου.

Στην πρώτη του ανάρτηση σε ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας του Μέρσεισαιντ, δηλώνοντας ευγνώμων για την υποστήριξη που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής είπε:

«Αγαπητοί Λιβερπούλιανς, πλησιάζουμε προς το τέλος.

Στις 8 Οκτωβρίου 2015, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Θα το έλεγα ερωτική σχέση. Από την πρώτη μέρα, ήταν μια απολύτως απίστευτη, απίστευτη στιγμή.

Το απόλαυσα τόσο πολύ και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για όλη την υποστήριξη που μας δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Για όλη τη δύναμη που μας δώσατε.

Πάντα αναρωτιόμουν ότι είναι σαν να γράφουμε μια ιστορία μαζί, και έτσι νιώθω σήμερα. Είναι ένα καλό βιβλίο. Και αν το διαβάσουμε στο μέλλον, θα έχουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Το να αφήσω αυτό το απίστευτο μέρος είναι δύσκολο, αλλά θέλω να μείνω σε επαφή μαζί σας.

Και ακόμα κι αν δεν είμαι τύπος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι μου είπαν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν σε αυτό. Οπότε, εδώ είμαστε.

Τα λέμε!».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News