ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Η Νιούκαστλ του ξυπνά ευχάριστες, χατ-τρικ, αναμνήσεις!

Το 2008 ο Πορτογάλος είχε παίξει τελευταία φορά κόντρα στη Νιούκαστλ και απέναντί της θα κάνει ντεμπούτο στην επιστροφή του στην Αγγλία…

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δήλωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Νιούκαστλ. Θα είναι το πρώτο ματς στο οποίο θα βρίσκεται στην αποστολή της Μάντσεστερ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Το Σάββατο στις 17:00, οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν στο Ολντ Τράφορντ τη Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα της Premier League, με τη συγκεκριμένη αντίπαλο να ξυπνά ευχάριστες μνήμες στον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Η τελευταία φορά που έπαιξε απέναντι στη Νιούκαστλ ο Ρονάλντο, ήταν στις 12 Ιανουαρίου του 2008. Ματς στο οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε νικήσει με 6-0 και ο Κριστιάνο είχε πετύχει το χατ-τρικ! Κάτι το οποίο ήταν το πρώτο στην καριέρα του και το μοναδικό με τη φανέλα της Μάντσεστερ.

Τώρα θα αντιμετωπίσει ξανά τις «καρακάξες» και στο ματς αυτό, όπως δήλωσε και ο προπονητής του, πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του!

Δείτε το βίντεο με τα γκολ της Μάντσεστερ και το χατ-τρικ του Κριστιάνο, στο 6-0 επί της Νιούκαστλ το 2008…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News