Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε: Σύρραξη μεταξύ των παικτών πριν το ντέρμπι
Το περιστατικό με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων έλαβε τέλος, όμως τα νεύρα πέρασαν και στο παιχνίδι με τον Αλεξάντερ Ντίκου να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα εννέα λεπτών και να αφήνει τη Φενέρμπαχτσε με παίκτη λιγότερο από το 21ο λεπτό
Παραλίγο να ξεφύγει πριν καν αρχίσει το ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε.
Συγκεκριμένα, κατά την προθέρμανση των δύο ομάδων ο Χακάς Γιαντάς της Φενέρμπαχτσε πλησίασε τους οπαδούς της Γαλατά δείχνοντας το έμβλημα της ομάδας του, με συνέπεια Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί να επέμβει για να ζητήσει τον λόγο από τον Τούρκο.
Yiyorsa Trabzon’da yap dediler, yaptı.
Yiyorsa Samiyen’e gel de yap dediler, geldi Fenerbahçe armasını gösterdi alayını kudurttu..pic.twitter.com/kjGyq2d5jC
— Fener 〽️edya (@fenerrmedya) May 19, 2024
Γρήγορα τα πράγματα εκτροχιάστηκαν με μέλη των αποστολών των δύο συλλόγων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και τη σύρραξη να λαμβάνει μεγαλύτερη διάσταση.
Το περιστατικό με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων έλαβε τέλος, όμως τα νεύρα πέρασαν και στο παιχνίδι με τον Αλεξάντερ Ντίκου να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα εννέα λεπτών και να αφήνει τη Φενέρμπαχτσε με παίκτη λιγότερο από το 21ο λεπτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
