Έτοιμος να τα δώσει όλα για ένα νικηφόρο ξεκίνημα με τον Απόλλωνα

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 20:30 την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Λεωφόρο και θέλουν όσο τίποτε άλλο να ξεκινήσουν με το… δεξί τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ριχθεί σήμερα στην πρώτη του πρωταθληματική μάχη για τη φετινή σεζόν, με το «τριφύλλι» να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την ανάγκη μίας νικηφόρας «εκκίνησης» να είναι επιτακτική.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο από πέρυσι Βιγιαφάνες, αλλά τους τραυματίες Κουρμπέλη και Σένκεφελντ. Αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί, όπως ο Σάρλια που προορίζεται για παρτενέρ του Βέλεθ, ο Κώτσιρας, ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο Βιτάλ, αλλά και ο Λούντκβιστ. Στον πάγκο θα βρίσκεται και ο Παλάσιος, που δύσκολα θα είναι «ενδεκαδάτος», αφού όσο έτοιμος κι αν είναι από άποψη φυσικής κατάστασης, έχει πολύ λίγες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, δύσκολα δεν θα τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Όσον αφορά τώρα τη πρώτη ενδεκάδα της σεζόν, ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τους Σάρλια και Βέλεθ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό του δίδυμο. Ως δεξιός μπακ θα ξεκινήσει ο Κώτσιρας και αριστερός ο Χουάνκαρ. Στο κέντρο και στις θέσεις των μέσων σ’ αυτό το 4-2-3-1, που επιλέγει ο Σέρβος κόουτς, θα βρίσκονται οι Ρούμπεν Πέρεθ και Μαουρίσιο. Τον ρόλο του «οργανωτή» θα έχει ο Λούντκβιστ έχοντας στα δεξιά του τον Χατζηγιοβάνη και στα αριστερά του τον Βιτάλ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι εκτός συγκλονιστικού ο Καρλίτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News