Παναθηναϊκός Aktor: Η τελευταία μάχη πριν από τη… μάχη με την Φενέρ!

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε το σύνθημα και οι «πράσινοι» μπήκαν με… φόρα για να κάνουν την προπόνησή τους, την τελευταία πριν τον μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην τουρκική ομάδα. Το sportday.gr ήταν στην πρόβα-τζενεράλε των «πράσινων». Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης από το Βερολίνο.
Ο Παναθηναϊκός περίμενε 12 χρόνια για το μεγάλο ραντεβού και φυσικά τα κατάφερε. Μάλιστα ήταν μνημειώδης η παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου από διαφορετικές χώρες για να αποσπάσουν μια δήλωση από τους «πράσινους». Κάτι που αποδεικνύει φυσικά και το μέγεθος αυτής της ομάδας.
Οι «πράσινοι» μπήκαν στην Uber Arena για να φέρουν εις πέρας την τελευταία τους δουλειά πριν την μάχη και φυσικά είχαν την ευκαιρία να στηθούν και μερικά πηγαδάκια καθώς προηγουμένως είχε ολοκληρώσει την προπόνηση η Φενέρ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε την ευκαιρία να τα πει λίγο με τον φίλο του και αντίπαλό του Τζόναθαν Μότλεϊ.
Για παράδειγμα ο Τζέριαν Γκραντ είχε την ευκαιρία να τα πει λίγο με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Τουρκ Τέλεκομ Νέιτ Σέστινα ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Φενέρ.
Επίσης, πριν την έναρξη της δουλειάς των «πράσινων», ο Τζόναθαν Μότλεϊ συνομίλησε και με τον Κώστα Αντετοκούνμπο.
Αμφότεροι γνωρίζονται ως αντίπαλοι από τις κατά καιρούς μάχες τους ενώ ο Σάββας Αρώνης είχε ευκαιρία να τα πει λίγο με τον γυμναστή της Φενέρ Κώστα Χατζηχρήστο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
