Παναθηναϊκός: Καραγκούνης και Σισέ συναντήθηκαν στον τελικό του Champions League - Με ροζ μαλλί ο Γάλλος
Δύο θρύλοι του πρόσφατου παρελθόντος του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Τζιμπρίλ Σισέ, βρέθηκαν και τα είπαν για λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League.
Στο Λονδίνο και το θρυλικό «Γουέμπλεϊ» βρέθηκαν δύο πρώην συμπαίκτες του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Γιώργο Καραγκούνη και Τζιμπρίλ Σισέ, οι οποίοι διέγραψαν κοινή πορεία στο «τριφύλλι» την διετία 2009-2011.
Μάλιστα, ο Γάλλος αρχισκόρερ έκλεψε την παράσταση με την επιλογή της ροζ απόχρωσης στο μαλλί του. Στο στόρι που είχε ανεβάσει ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος στο ινσταγκραμ, είχε προσθέσει και τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
Δείτε την σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ: Ο κόσμος θα συνοδεύσει τους αδικοχαμένους φίλους έως το γήπεδο της Τούμπας
- Γκασπερίνι: «Αξιόλογο ρόστερ ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για τον Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
