Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Εμπαπέ... κι έπεσε το σάιτ από τον χαμό! - Το «τρελό» μπόνους της σπουδαίας μεταγραφής

Η μεταγραφική «βόμβα» έσκασε! Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2029!

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού και μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών είναι πραγματικότητα! Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας προκαλώντας χαμό. Τόσο χαμό που… έπεσε η ιστοσελίδα της από τον όγκο των επισκέψεων που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Γάλλος διεθνής σταρ θα πάρει μπόνους μεταγραφής 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πάντα με βάση τα ρεπορτάζ των Ιβήρων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 9.

Ο Εμπαπέ έχει πολλούς τίτλους στην καριέρα του, αλλά του λείπει… η κούπα με τα μεγάλα αυτιά, την οποία κατέκτησε το Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης, για 15η φορά στην ιστορία της. Ο Γάλλος έχει στην καριέρα του 7 πρωταθλήματα Γαλλίας και 4 Κύπελλα, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League του 2020 και έχει πάρει ένα Μουντιάλ με τη Γαλλία το 2018.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Μαδριδίστας, και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News