ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Ορκίζομαι ότι είχα πολύ άγχος, ανήκω στη Γιουνάιτεντ»

Ο Πορτογάλος σταρ μετά την ονειρεμένη του επιστροφή στο «Όλντ Τράφορντ παραδέχτηκε ότι στην αρχή ήταν πολύ νευρικός και ότι περίμενε ότι θα σκοράρει αλλά όχι δύο φορές.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπό το βλέμμα της συγκινημένης μητέρας του και του ενθουσιασμένου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πραγματοποίησε μία εξωπραγματική εμφάνιση στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκασλ στο «Όλντ Τράφορντ», σημειώνοντας 2 γκολ (4-1) και έκανε τους φίλους της παλιάς του ομάδας να παραληρούν. 

Ο CR7 μιλώντας στο μικρόφωνο του Sky Sports, αποκάλυψε πώς έζησε ο ίδιος την επιστροφή του στους «Κόκκινους Διαβόλους». 

«Ήμουν νευρικός, αλλά οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι ήμουν τόσο νευρικός, το ορκίζομαι. Αλλά νομίζω ότι ήταν φυσιολογικό. Ανήκω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η υποδοχή του κόσμου ήταν απίστευτη», ανέφερε ο Πορτογάλος άσος. 

«Δεν περίμενα ότι θα τραγουδούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το όνομά μου, οπότε ήμουν πολύ νευρικός. Ίσως δεν φάνηκε, αλλά ήμουν. Η υποδοχή είναι απίστευτη, αλλά είμαι εδώ για να κερδίσω παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα και να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που του αξίζει.  

Περίμενα να πετύχω ένα γκολ, αλλά όχι δύο. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που πετυχαίνω γκολ, δεν θα το αρνηθώ, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Έπαιξε με συνέπεια, έπαιξε σε υψηλό επίπεδο και τις περισσότερες φορές, δείξαμε μια ώριμη ευφυΐα οπότε είμαι περήφανος για αυτό. Όλοι γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο εδώ στην Αγγλία είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Έχω παίξει παντού και για να είμαι ειλικρινής, στην Αγγλία είναι το πιο ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Ανήκω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήρθα εδώ στα 18 μου χρόνια, μου συμπεριφέρθηκαν απίστευτα και αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψα. Είμαι τόσο περήφανος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να κερδίζω».

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News