ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Τεστ... ανάκαμψης με τη Βίρτους Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ψάχνει αντίδραση με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια, στο πλαίσιο του μικρού τελικού του «Magenta Super Cup».

Η πρώτη υποχρεώση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο πλάισιο του «Magenta Super Cup» που διεξάγεται στο Μόναχο εξελίχθηκε σε… εφιάλτη, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με 83-55, στο ματς το οποίο -δυστυχώς- επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ, που θα τον αφήσει στα… πιτς για έξι εβδομάδες.

Τα πρώτα «καμπανάκια» έχουν ήδη χτυπήσει στο «πράσινο» στρατόπεδο και ο Δημήτρης Πρίφτης επ’ ουδενί δεν επιθυμεί να δει και πάλι τέτοια καθίζηση από τους παίκτες του.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται σήμερα (12/09, 16:00) με αντίπαλο την ιδιαιτέρως ενισχυμένη Βίρτους Μπολόνια στο μικρό τελικό του τουρνουά και θα επιχειρήσουν να… διαγράψουν την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσαν στους φιλάθλους τους στον χθεσινό αγώνα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει τον τραυματία Ντάριλ Μέικον, ενώ πιθανότατα θα προφυλαχθεί εκ νέου και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου απέναντι στους συμπατριώτες του.

Ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα υπάρξει μέσω YouTube από το κανάλι «MAGENTA SPORT».

 

 

 

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Βίρτους Μπολόνια (16:00)

Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας (19:00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News