Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Χάντμπολ: To βίντεο με τα... όργια κατά των «ερυθρόλευκων»

Το πεντάλεπτο βίντεο από τις λανθασμένες αποφάσεις στον τρίτο τελικό της Handball Premier, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Μεγάλη είναι η κουβέντα περί διαιτησίας στους φετινούς τελικούς της Handball Premier, όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας το προβάδισμα με 2-1 επί της ΑΕΚ. Οι μάχες είναι… σώμα με σώμα και τα παιχνίδια συγκλονιστικά, όμως οι συνεχείς αναφορές της Ένωσης στους διαιτητές, έχουν πάει… αλλού την ιστορία των τελικών.

Η εν λόγω συζήτηση ξεκίνησε όταν η ΑΕΚ δημοσίευσε στα social media μία φάση από τον πρώτο αγώνα, τον οποίο και έχασε, διαμαρτυρόμενη έντονα για υπέρ της φάουλ, που δε δόθηκε, σε συγκεκριμένη φάση.

Η νίκη της Ένωσης στο δεύτερο παιχνίδι έφερε προσωρινή… κατάπαυση διαμαρτυριών, οι οποίες όμως συνεχίστηκαν μετά την ήττα στον τρίτο τελικό. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με μία φάση στο 59ο λεπτό, που δόθηκε φάουλ στον Σάββα.

Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», πάντως, επέλεξαν ξανά να δουν το… δέντρο (αν και είναι σχετικό το κατά πόσο υφίσταται), παρά το «δάσος», που πρόκειται για μία… ντουζίνα από «φάλτσα» σφυρίγματα υπέρ της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο πέντε λεπτών με συνεχή λάθη υπέρ της… διαμαρτυρόμενης, Ένωσης:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News