Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η ώρα του Νταβίντ Κάρμο!

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η ώρα του Νταβίντ Κάρμο

Οι Λέστερ, Γουλβς έδειξαν όντως ενδιαφέρον, η Πόρτο είναι ανοικτή σε προτάσεις όπως αναφέρει η «Record» και ο Ολυμπιακός ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση

Ο Ολυμπιακός έχει σε προτεραιότητα το θέμα του Νταβίντ Κάρμο καθώς θέλει να τελειώνει το θέμα το συντομότερο για να δει αν θα μπει σε διαδικασία μεταγραφής και στόπερ – ηγέτη για την άμυνα του.

Γιατί αν το θέμα δεν έχει θετική εξέλιξη, ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει στην αγορά τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Κάρμο, έχοντας σχετική λίστα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός θα μάθει και τις προθέσεις της Πόρτο μέσα στην εβδομάδα.

Η επικοινωνία των δύο πλευρών είναι συχνή με τον Κάρμο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Βέβαια και οι Λέστερ, Γουλβς έχουν μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του. Και αυτό μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αν το…φλερτ γίνει πιο έντονο.

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έχει στο σημερινό (12/6) πρωτοσέλιδο τίτλο: «Επίθεση για τον Κάρμο», αναφέροντας τις Γουλβς, Λέστερ, ενώ επισημαίνει πως η Πόρτο είναι ανοικτή σε προτάσεις.

Ο 24χρονος άσος χθες έπαιξε βασικός στο 1-1 της Ανγκόλας με το Καμερούν για την 4η αγωνιστική των προκριματικής φάσης των ομίλων για το Μουντιάλ στη ζώνη της Αφρικής.

Πλέον δεν έχει άλλη αγωνιστική δραστηριότητα και θα ξεκινήσει τις διακοπές του, σε μια χρονιά, όπου το δεύτερο μισό εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό και ήταν ο ηγέτης της άμυνας. Πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα μίλησε με τους «ερυθρόλευκους» εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την Πόρτο. Η οποία αν είναι να τον δώσει ζητάει, το λιγότερο, 18.000.000 ευρώ. Για να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα από την επένδυση που έκανε προ διετίας δίνοντας 20.000.000 ευρώ στην Μπράγκα για να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός συζητάει για δανεισμό και το καλύτερο έχει να κάνει με συνιδιοκτησία. Καθώς το να βγάλει από το ταμείο του 18.000.000 ευρώ για την αγορά του Νταβίντ Κάρμο, είναι ένα τεράστιο ποσό που μπορεί να «ταράξει» τον προϋπολογισμό του.

Ζητούμενο είναι και τι θα πράξει ο Νταβίντ Κάρμο. Δηλαδή αν θα πιέσει την Πόρτο για να τα βρει με τον Ολυμπιακό ή αν θα «θαμπωθεί» από την Premier League, εφόσον υπάρξει επίσημη πρόταση από τις Λέστερ, Γουλβς. Πάντως την πόρτα του αγγλικού πρωταθλήματος μπορεί να την περάσει και μέσω του Ολυμπιακού, αν βγάλει μαζί του μια ακόμα χρονιά.

Ολα αυτά θα αρχίσουν να… ξεδιαλύνονται έως το τέλος της εβδομάδας, αφού ολοκληρώθηκαν και οι Εθνικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Νταβίντ Κάρμο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News