Παναθηναϊκός Aktor: Αναφορά σε Βρούτση, Χρυσοχοϊδη, ζητάει 2 εισαγγελείς!

Οι «πράσινοι» ζήτησαν έκτακτα μέτρα για τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ και μάλιστα τα κοινοποίησαν προς τους αρμόδιους φορείς. Ζητούν ισχυρή αστυνομική δύναμη και δύο εισαγγελείς.

Με αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησαν στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, τη ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, ο Παναθηναϊκός ζητάει έκτακτα μέτρα στο ΣΕΦ μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» θεωρούν πως η ανακοίνωση που έβγαλαν μετά τον τρίτο τελικό με τίτλο «ντροπή σας» αφορά τους διαιτητές του τρίτου τελικού θεωρώντας τους υπεύθυνους της ήττας ενώ το «Ραντεβού την Τετάρτη» στο ΣΕΦ το μετέφρασαν ως απειλή κατά του Παναθηναϊκού. Ετσι ζήτησαν έκτακτα μέτρα και δύο εισαγγελείς στο ΣΕΦ ενώ στην αναφορά τους θυμίζουν πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει μεγάλης έκτασης επεισόδια και ζητούν να τηρηθούν κατά γράμμα οι κανονισμοί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News