Ισοπαλία 2-2 με την Κηφισιά για τον Παναθηναϊκό Β'

Οι «πράσινοι» έδωσαν ακόμη ένα δυνατό φιλικό τεστ με την Κηφισιά και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ στο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός Β’ επέστρεψε από το 0-2, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο φιλικό κόντρα στην Κηφισιά που διεξήχθη στο «Γ.Καλαφάτης» και οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων προηγήθηκε με τον Τετέι στο 10′ μετά από ωραία ατομική του ενέργεια και διπλασίασε το προβάδισμά της με γκολ του Φελίπε Σόουζα στο 40ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε η αντεπίθεση των «πρασίνων». Ο Πάνκα μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 51′ και ο Κρυπαράκος ισοφάρισε σε 2-2 στο 81′ με ωραία μακρινό σουτ διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ του αγώνα.

Μάλιστα, το «τριφύλλι» είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη στο 88′, αλλά η κεφαλιά του Μπιλάλ σταμάτησε στο δοκάρι ενώ αργότερα έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες, η μία πάλι με τον Αιγύπτιο και η άλλη με τον Κρυπαράκο.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Μαρτίνης, Ρόμπι (46′ Αντωνίου), Σιδεράς, Θεοχάρης (46′ Κρυπαράκος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Τσιριγώντης, Πάνκα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αντωνίου, Κρυπαράκος, Καρβούνης, Μπιλάλ, Σταματάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Φρόκου, Μαργκόνο.

Κηφισιά: Μιχελής, Πριονάς, Σωτηράκος, Μκριτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας, Τζέλη, Πρίτσας, Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα, Τετέι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News