Ανασχηματισμός: Οι τέσσερις υπουργοί και οι επτά υφυπουργοί που έμειναν εκτός κυβέρνησης

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης με τις αλλαγές να περιορίζονται σε συγκεκριμένα υπουργεία.

Τέσσερις υπουργοί τέθηκαν εκτός κυβερνητικού σχήματος στον ανασχηματισμό που προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοίνωσε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, εκτός κυβερνητικού σχήματος τίθενται οι μέχρι πρότινος υπουργοί Κώστας Σκρέκας, Λευτέρης Αυγενάκης, Δημήτρης Καιρίδης και Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στη θέση του Κώστα Σκρέκα στο υπουργείο Ανάπτυξης που είχε να αντιμετωπίσει το θέμα της ακρίβειας και το οποίο, παρά τις προσπάθειες, παρέμεινε το κορυφαίο πρόβλημα για τους πολίτες, τοποθετείται ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε μια κίνηση που δείχνει ότι η κυβέρνηση δίνει έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Αλλαγές υπάρχουν και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου ο Λευτέρης Αυγενάκης “πλήρωσε” τη Θεσσαλία και τους αγρότες που έφτασαν στο Σύνταγμα. Υπουργός στο Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Κώστας Τσιάρας και υφυπουργός ο Χρήστος Κέλλας, δύο στελέχη της ΝΔ που προέρχονται από τη Θεσσαλία.

Στο Μεταναστευτικό στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη τοποθετείται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προερχόμενος από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τέλος, στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης η Νίκη Κεραμέως θα αντικαταστήσει τη Δόμνα Μιχαηλίδου, από την οποία αναμένονταν περισσότερα.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News