ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 82-60: Χωρίς νίκη η Ζαλγκίρις, τη διέσυραν οι Πρωταθλητές Ευρώπης
Η Ζαλγκίρις δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα φιλικό της pre season, αφού ηττήθηκε με 82-60 από την Εφές Αναντολού, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες.
Η Εφές επικράτησε της Ζαλγκίρις με 82-60, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους στο Gloria Cup, με τους Λιθουανούς να μένουν χωρίς νίκη στην pre-season. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβλήθηκαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με το αρχικό 20-2 επιμέρους σκορ στη δεύτερη περίοδο να δίνει το στίγμα.
Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 49-25 στο ημίχρονο, όντας «καυτοί» πίσω από την περιφέρεια, διατηρώντας τη διαφορά μέχρι το φινάλε για να έρθει το τελικό 82-60. Πρώτος σκόρερ για τους Τούρκους ήταν ο Τουντσέρ με 18 πόντους, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Ο Μοερμάν σκόραρε 16, ενώ ο Πετρούσεφ προσέθεσε 11, με 8 ριμπάουντ και 3 μπλοκ.
Ο Λοβέρν έκανε double-double για τους ηττημένους με 10 πόντους και 12 ρίμπαουντ. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες, με τους Στρέλνιεκς, Καλνιέτις και Μουντιάι να μένουν εκτός, ενώ για τους Τούρκους έλειπαν οι Σίνγκλετον, Λάρκιν, Σίμον και Πλάις.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 49-28, 67-45, 82-60
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
