ΑΡΗΣ: Σιγουριά Καρυπίδη ότι θα πέσει το -6

Ο πρόεδρος του Άρη ζήτησε επαγγελματισμό και προσπάθεια και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα θα πέσει η ποινή των έξι βαθμών

Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη, πριν από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη, επισημαίνοντας πως η αρχή της φετινής σεζόν είναι σημαντική, ενώ τους τόνισε με έμφαση σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει η ποινή των έξι βαθμών:

«Αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα για εμάς και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Μπορούμε. Έχουμε όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις. Από εσάς ζητάω επαγγελματισμό και προσπάθεια στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σας έχω εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας για ότι θελήσετε. Πιστεύω πολύ σε εσάς όπως και ο κόσμος μας. Με δουλειά και πίστη μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Το -6 μην το σκέφτεστε καθόλου. Βγάλτε το από το μυαλό σας. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή. Ξεκινάμε κανονικά, αυτό να σκέφτεστε μόνο και τίποτα άλλο».

Η αποστολή για την πρεμιέρα

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς. Αναλυτικά:

Ντένις, Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χάιροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μάνος. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ματέο Γκαρσία και ο Ιρακινός Μονχανάντ Αλί, αλλά και οι Σιαμπάνης, Μήτρογλου, Γκάνεα, Ντουάρτε, Λόπεθ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News