Euro 2024: Ποδοσφαιρική βραδιά πολλών αστέρων με Μαύρο, Δομάζο, Αντωνιάδη και άλλους θρύλους των γηπέδων
Το μεγάλο ραντεβού σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη για το Αυστρία-Γαλλία
Σε ποδοσφαιρική κερκίδα και μάλιστα πολλών …αστέρων μετατράπηκε, χθες, το κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Κυδωνιών 30, στη Νέα Σμύρνη.
Ανάμεσα στους δεκάδες φιλάθλους, που έδωσαν ραντεβού εκεί για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Αυστρία-Γαλλία, ήταν και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θωμάς Μαύρος, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σούλης Παππάς, Βίκτωρας Μητρόπουλος, Αντώνης Κασδοβασίλης και Αντώνης Γλύκας βρέθηκαν όλοι μαζί στην ίδια παρέα για να δουν και να σχολιάσουν την αναμέτρηση.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, συνομίλησαν μαζί τους, ενώ δεν δίστασαν να τους θέσουν και το ερώτημα «ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην εφετινή διοργάνωση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Βαγγέλης Λιόλιος: Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΟΚ για στημένους αγώνες - Ποια τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- ΕΟΚ: «Η υπόθεση θα παρακολουθείται αδιάκοπα»
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
