Παναθηναϊκός AKTOR: Τι σημαίνει η τοποθέτηση Glass Floor στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να προβεί σε μία τεράστια καινοτομία, φέρνοντας στο ΟΑΚΑ, το Glass Floor, το γυάλινο δάπεδο που θα αντικαταστήσει το κλασικό παρκέ.

Σε μία σπουδαία καινοτομία προσδοκά να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR, τοποθετώντας στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, Glass Floor, δηλαδή γυάλινο δάπεδο, το οποίο θα αντικαταστήσει το κλασικό παρκέ. Εξάλλου ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει διαμηνύσει ότι θέλει να διαμορφώσει το ΟΑΚΑ, εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο, των γηπέδων του NBA.

Πρόκειται για μία νέα μόδα στα γήπεδα μπάσκετ ανά τον κόσμο, την οποία την είδαμε στην φετινή Euroleague στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου. Οι αθλητές που έχουν αγωνιστεί σε αυτό το καινούριο δάπεδο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία τους, ενώ είναι ιδιαίτερα θελκτικό και στο μάτι, με τους οπαδούς να κάνουν λόγο για πολύ όμορφη εικόνα.

Επιπλέον, το φετινό All Star Game του NBA διεξήχθη σε γήπεδο που είχε Glass Floor, δείχνοντας την ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του. Ενας σημαντικός λόγος που το γυάλινο δάπεδο αποτελεί την νέα γενιά, είναι ότι τα διαφημιστικά δεν είναι σε αυτοκόλλητα, συνεπώς δεν δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των παιχτών, οι οποίοι κατά καιρούς διαμαρτύρονται ότι κολλάνε τα πόδια τους και γλιστράνε στα κλασικά παρκέ.

Ετσι, ο Παναθηναϊκός AKTOR καινοτομεί, τοποθετώντας στο ΟΑΚΑ την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News