Παναθηναϊκός: Αρχίζει η μελέτη για Μπότεφ και Μάριμπορ

Το αποτέλεσμα της χθεσινής κλήρωσης έφερε πλέον σε πρώτο πλάνο τις Μπότεφ και Μάριμπορ, με τους «πράσινους» να ξεκινούν αμέσως τη συλλογή στοιχείων και για τις δύο ομάδες.

Οπως γίνεται πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, θα υπάρξει η σχετική… κατασκοπία. Στους δύο αγώνες των συγκεκριμένων ομάδων στις 11 και 18 Ιουλίου για τ ον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, θα υπάρξει άνθρωπος του Παναθηναϊκού στις εξέδρες.

Πιθανότατα ένα ς απ’ τους άμεσους συνεργάτες του Ντιέγκο Αλόνσο, ο Γκαμπριέλ Ραϊμόντι ή ο αναλυτής (και βοηθός) Γκουστάβο Μετράλ.

Το μοναδικό αρνητικό της κλήρωσης είναι το γεγονός πως στις 22 Ιουλίου (τρεις μέρες πριν απ’ τον πρώτο αγώνα) οι «πράσινοι» θα μπουν στην κλήρωση του γ’ προκριματικού ως ζευγάρι με τον νικητή του
Μάριμπορ-Μπότεφ, αλλά στο γκρουπ των «ανίσχυρων», ακολουθώντας τον συντελεστή των Βούλγαρων ή των Σλοβένων. Παράλληλα εκείνη τη μέρα θα μπουν και στην κλήρωση του γ’  προκριματικού του Κόνφερενς Λιγκ (πάλι «πακέτο» με τον νικητή του «ζευγαριού»), αλλά με τον δικό
τους -πολύ χαμηλό- συντελεστή. Σε πρώτη φάση, πάντως, οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να παίξουν με έναν πολύ βατό αντίπαλο (αν κι όλα πάντα αποδεικνύονται στο γήπεδο) και να συνεχίσουν τη διαδρομή τους στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News