ΑΕΚ: Η ώρα του μεγαλομετόχου στις 14:00-Τι συζήτησε με Αλμέιδα

Πολύ σημαντική ημέρα η σημερινή για την ΑΕΚ καθώς για πρώτη φορά ο Μάριος Ηλιόπουλος θα αναλύσει τις σκέψεις του και τα σχέδιά του.

Σήμερα στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου της «OPAP Arena» ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα παραχωρήσει  συνέντευξη Τύπου, όπου και θα αναλύσει το πλάνο του. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να είναι εκεί κι ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς και στενοί συνεργάτες του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, καθώς κι όλα τα στελέχη της ΠΑΕ που παρέμειναν παρά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Προηγήθηκε η χθεσινή κομβική συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα, στην οποία ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέλυσε το πλάνο του για τη δική του ΑΕΚ στον Αργεντινό τεχνικό της «Ενωσης», ενώ συναποφάσισαν αν θα παρουσιαστούν μαζί σήμερα στη συνέντευξη Τύπου. Αυτό αναμένεται να γίνει, με τον Αργεντινό κόουτς να είναι παρών στην αίθουσα, σε όσα πει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Η κουβέντα για την επόμενη ημέρα είχε να κάνει με μεταγραφικές υποθέσεις που είναι «ζωντανές» στο να προχωρήσουν (Στρακόσια, Γιαννούλης, φορ κλπ.) κι εναλλακτικές, που υπάρχουν σε περίπτωση που κάποιες δεν παρουσιάσουν θετική εξέλιξη. Η συζήτηση μεταξύ Ηλιόπουλου, Αλμέιδα και στελεχών
του κλαμπ κράτησε αρκετή ώρα, ενώ εκτός απ’ τα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα της προετοιμασίας, που ξεκινάει σε λίγες μέρες στην Ολλανδία (Αλκμααρ και
Μπουργκ Χάμσταντ, από 23 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου), αλλά κι οργανωτικά, όπως και θέματα του σταφ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε όλα όσα συζητήθηκαν στην «κιτρινόμαυρη» διοίκηση χθες το μεσημέρι υπήρχε κοινή γραμμή και πορεία που ήδη είχε συμφωνηθεί απ’ την πρώτη συνάντηση γνωριμίας του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ
με τον Αλμέιδα και τα στελέχη προ καιρού, αλλά κι απ’ όλες τις επαφές και κουβέντες τους, που είχαν λάβει χώρα το προηγούμενο διάστημα από απόσταση, ανάμεσα σε προπονητή και ιδιοκτήτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News