Ατρόμητος Μεταγραφές: «Deal» και βλέμμα... στο μέλλον με τον Δημήτρη Καλοσκάμη

Σε μια σπουδαία κίνηση για το μέλλον της ομάδας προχώρησε ο Ατρόμητος Περιστερίου.

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και σίγουρα οι ομάδες μας επιφυλλάσουν πολλά ακόμη.  Ωστόσο, μέχρι στιγμής την μάχη των μεταγραφών φαίνεται να την… κερδίζει ο Ατρόμητος. Κι αυτό γιατί μετά τους Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Χουτεσιώτη, Κοσέλεφ, Ουεντραόγκο, προχώρησε στην πέμπτη μεταγραφή που δείχνει… το μέλλον.

Η ομάδα του Περιστερίου έδωσε τα χέρια με ένα από τα «διαμάντια» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καλοσκάμη. Είναι 19 χρονών, αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Έτσι, το συμβόλαιο με το «τριφύλλι» που φτάνει στο τέλος του (30 Ιουνίου), δεν θα ανανεωθεί, με τον Ατρόμητο (και όχι μόνο) να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ακόμη βέβαια, τίποτα δεν είναι επίσημο, αφού ο ίδιος χρειάζεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και φυσικά να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος, είχε αγωνιστεί απέναντι στην Πόρτο στο UEFA Youth League και είχε τραβήξει τα βλέμματα πολλών σκάουτερ, με την Guardian μάλιστα, να τον τοποθετεί στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα της «φουρνιάς» του 2005!

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News