Ολυμπιακός: «Ματιές στον Ενσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει το όνομα του αριστερού μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Ενσο Ντίας.

Την προοπτική της απόκτησης του αριστερού μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Ενσο Ντίας, φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, αναμένεται να απασχολήσει την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σημαίνοντα ρόλο ίσως διαδραματίσει το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά έχει στο ρόστερ της ήδη δύο παίχτες από την Αργεντινή, τους Σαντιάγκο Εσε και Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Ενσο Ντίας αποκτήθηκε από την Ρίβερ Πλέιτ του Μάρτιν Ντεμικέλις τον Ιανουάριο του 2023, με μεταγραφή από την Ταγιέρες, καταγράφοντας έκτοτε 66 συμμετοχές, σκοράροντας 1 τέρμα και μοιράζοντας 7 ασίστ. Με την προηγούμενη ομάδα του σε 128 παιχνίδια, είχε 7 γκολ και 10 ασίστ.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το Δεκέμβριο του 2026, ωστόσο είναι άγνωστο κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντεμικέλις παρουσιάζεται από τον αργεντίνικο τύπο ως θετικός να τον παραχωρήσει, καθώς θα ήθελε στην θέση του ένα φουλ-μπακ για να εφαρμόσει 3-5-2.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News