Εκλογές Super League: Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Γιάννη Αλαφούζο

Eurokinissi

Τα απομεινάρια της «Ενωσης» δεν φτάνουν για να εκλεγεί αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Γράφει ο «τρελός του χωριού».

Τι σάς έλεγα χθες για τη… σαστιμάρα της ποδοσφαιρικής πιάτσας στην απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να διεκδικήσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας;

Oλοι είχαν πειστεί ότι ο κυρ – Γιάννης σοβαρολογούσε όταν υποστήριζε ότι δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθεί με τον συνεταιρισμό. Φυσιολογικά, λοιπόν, προβλημάτισε με την αναθεώρηση της απόφασης. Με τη θεαματική στροφή του.

Για τον Αλαφούζο, βέβαια, όλα είναι φυσιολογικά. Ούτως ή άλλως, πολλές φορές έχει αλλάξει γνώμη σε σημαντικά θέματα. Hδη, όμως, το πρώτο μήνυμα έφτασε στη Λεωφόρο. Το έστειλαν τα καρντάσια από τη Σαλονίκη. Από τον ΠΑΟΚ, ε νοείται.

Και ήταν ξεκάθαρο. θα του δώσω και μια θρησκευτική διάσταση. «Αποτάξου την ΑΕΚ», διεμήνυσαν από την Τούμπα στο αφεντικό της Πανάθας.

Επειδή κάποιοι θα το χρειαστούν σε πενηνταράκια, το μήνυμα από τον ΠΑΟΚ καθιστούσε σαφές στον κυρ- Γιάννη ότι δεν θα δεχθεί ο ποδοσφαιρικός κόσμος την ατζέντα της ΑΕΚ. Aρα, στην Τούμπα θεωρούν ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που δουλεύει για την «Eνωση» παρά την αποχώρηση του Μελισσανίδη και παρά την ξεκάθαρη αποδυνάμωση του μπλοκ.

Στον Αλαφούζο, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα. Αν συμπράξει με τα απομεινάρια της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να εκλεγεί πρόεδρος στη Λίγκα. Θα ‘ναι αναμφίβολα μία ταπείνωση για τον ιδιοκτήτη της Πανάθας η ήττα στις εκλογές και, μάλιστα, από τον Μπέο. Το ξέρει ο Αλαφούζος και μένει να δούμε την απάντησή του.

Από το περιβάλλον του Aλφι έμαθα ότι το… sms ερμηνεύθηκε ως μία προσπάθεια να κάνει πίσω. Να αποσύρει την υποψηφιότητά του. «Δεν τον θέλουν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου», μου εξήγησαν. Σα να μού έλεγαν ότι ο Αλαφούζος δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Θα πάει μέχρι τέλους, για να χρησιμοποιήσω μία ιδιαίτερα δημοφιλή φράση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News