Φάκελος Σάσα Βεζένκοφ: Προτεραιότητα το ΝΒΑ, οι «αιώνιοι» είναι μια άλλη ιστορία!

Ο εκπρόσωπος του Βούλγαρου φόργουορντ μίλησε για το μέλλον του παίκτη και το sportday.gr προσπαθεί να αναλύσει πίσω από τις λέξεις των όσων ανέφερε ο μάνατζέρ του. Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος έκανε δηλώσεις στο «Φως» και αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα του Βούλγαρου φόργουορντ. Ποιο θα είναι το μέλλον του περσινού πολυτιμότερου παίκτη της Ευρωλίγκας; Θα τα βάλουμε όλα σε μια σειρά με βάση τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπός του ο οποίος προφανώς ξέρει περισσότερα για αυτή την υπόθεση.

Είναι πασιφανές πως ο Σάσα Βεζένκοφ δεν πήγε στο ΝΒΑ για να έχει τον ρόλο του κομπάρσου, αλλά ούτε για να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Δεν είναι άνθρωπος που ρίχνει λευκή πετσέτα με το… καλημέρα. Προφανώς και η πρώτη του χρονιά δεν ήταν αυτή που περίμενε. Δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής ενώ ο Μάικ Μπράουν των Κινγκς – στην ουσία – τον είχε στο περιθώριο.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Σάσα; Μπορεί να μην είναι στο Σακραμέντο. Δεν αποκλείεται να γίνει trade εν μέσω του φετινού ντραφτ που μετράει αντίστροφα. Ηδη υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι στο… μάτι των Μπουλς. Για την διευκόλυνσή σας, ο Σάσα έχει συμβόλαιο με το Σακραμέντο και για την επόμενη σεζόν έναντι 6,65εκ δολαρίων ενώ για τη σεζόν 2025-2026, το Σακραμέντο έχει οψιόν έναντι 6,97 εκ. δολαρίων.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Σάσα; Μπορεί να μην είναι στο Σακραμέντο. Δεν αποκλείεται να γίνει trade εν μέσω του φετινού ντραφτ που μετράει αντίστροφα. Ηδη υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως ο Σάσα Βεζένκοφ είναι στο… μάτι των Μπουλς

Ο Βεζένκοφ θέλει να το παλέψει και άλλο στο ΝΒΑ. Η λογική (βάσει συμβολαίου και βάσει φιλοδοξιών), αναφέρει πως ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει περισσότερες πιθανότητες τη νέα σεζόν να συνεχίσει στην μαγική λίγκα. Στην κορυφαία λίγκα του κόσμου. Οι πιθανότητες να συνεχίσει στο Σακραμέντο είναι απειροελάχιστες με δεδομένο ότι παρέμεινε ο Μάικ Μπράουν. Κατά συνέπεια ο Σάσα Βεζένκοφ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την Ευρώπη για την ερχόμενη σεζόν.

Το ενδιαφέρον των «αιωνίων» υπάρχει. Προφανώς και τα ποσά που έχουν αναφερθεί είναι… τρελά και πάνω από κάθε λογική ενώ μάλιστα οι «πράσινοι» διέψευσαν προσφάτως δημοσίευμα που έκανε λόγο για 17εκ. ευρώ. Είναι εύλογο, αν ο Βεζένκοφ φύγει από το ΝΒΑ να βρεθεί στο επίκεντρο όχι μόνο των «αιωνίων», αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Ο μάνατζέρ του αποκάλυψε πως οι δύο ομάδες έχουν κάνει μια κρούση. Σε φιλολογικό επίπεδο. Κάτι φυσιολογικό, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά που θα καταλήξει ο Σάσα όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Είναι εύλογο, αν ο Βεζένκοφ φύγει από το ΝΒΑ να βρεθεί στο επίκεντρο όχι μόνο των «αιωνίων», αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Ο μάνατζέρ του αποκάλυψε πως οι δύο ομάδες έχουν κάνει μια κρούση. Σε φιλολογικό επίπεδο. Κάτι φυσιολογικό, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά που θα καταλήξει ο Σάσα όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News