Γκος Ολυμπιακός: Ανάρτηση-ξέσπασμα από τον ατζέντη του!

Ο ατζέντης του Γκος προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση για τα όσα ακούγονται σχετικά με τον παίκτη των «ερυθρολεύκων».

Οι αντιδράσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον παίκτη του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να μιλάει με άλλες ομάδες συνεχίζονται. Ο Αμερικανός γκαρντ, πριν λίγη ώρα, ξέσπασε με δική του ανάρτηση στα social media λέγοντας πως: «Δεν έχω μιλήσει με άλλη ομάδα όλο το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλές ψευδείς πληροφορίες εκεί έξω…».

Λίγο μετά, ακολούθησε με δική του ανάρτηση ο εκπρόσωπός του, Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς. Ο ίδιος με αρκετή δόση ειρωνίας σχολίασε με καυστικό τρόπο τα σενάρια που αφορούν τον Γκος και απέδωσε τα δημοσιέυματα στην ζέστη και την… κλιματική αλλαγή.

Η ανάρτηση του Αλεκσάντερ Ράσκοβιτς:

«Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ για τη σεζόν 2024/25. Όλος αυτός ο σωρός ψευδών πληροφοριών είναι πιθανότατα προϊόν αυτής της μεγάλης ζέστης και των πιθανών κλιματικών αλλαγών στον πλανήτη και της επίπτωσης στα άδεια κεφάλια των ‘insiders’. Ή υπάρχουν Πινόκιο εδώ γύρω».

Υπενθυμίζουμε, πως σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ισραηλινό δημοσιογράφο, η Παρτιζάν ήταν μια από τις ομάδες που έχει καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον Γκος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News