Aρης Μεταγραφές: Ο Φαμπιάνο παίζει τώρα μπάλα

Εurokinissi

Ο χρόνος τελειώνει για τον Βραζιλιάνο, που πρέπει να απαντήσει στην πρόταση του Αρη, ή να ρισκάρει να περιμένει την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και να χάσει και αυτά που έχει στα χέρια του

H μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια του Φαμπιάνο Λέισμαν, μετά την τελική πρόταση που του κατέθεσε ο Αρης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και η παραμονή του στο Κλεάνθης Βικελίδης για 2+1 χρόνια ακόμα, εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Ο Αρης έπιασε, ή για την ακρίβεια έσπασε το ταβάνι του για να δείξει στον Φαμπιάνο πόσο τον θέλει και για τα επόμενα χρόνια, ανεβάζοντας την προσφορά του στις 600.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που δεν παίρνει άλλος ποδοσφαιριστής στον Αρη. Εχοντας μάλιστα τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ, τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ, ο Αρης μπορεί να βρει έναν ακόμα για να κλείσει την τετράδα. Ωστόσο είναι ξεκάθαρη η βούληση και του Ακη Μάντζιου αλλά και της ΠΑΕ να μείνει ο Φαμπιάνο και να μην ταραχθούν οι ισορροπίες στο κέντρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ίσως και άμεσα και από το περιβάλλον του επισημαίνεται η επιθυμία του να μείνει στον Αρη και την πόλη. Την ίδια στιγμή όμως περιμένει μια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία (πληροφορίες λένε από την ομάδα που ανέλαβε ο Γιώργος Δώνης), η οποία όμως δεν έχει φτάσει ακόμα. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές, καθώς ο Αρης ξεκαθάρισε πως δεν θα περιμένει για πολύ και θα βάλει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο. Ο Αρης έχει στη λίστα του Ισπανό και αργεντινό στόπερ, αλλά έχει μιλήσει και με τον Ρισβάνη, σε μια προσπάθεια να έχει επιλογές για το κέντρο της άμυνας για όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News