Ολυμπιακός: «Πρώτη» με τους νέους χαφ

Ο συνδυασμός Γκαρθία με Στάμενιτς και το δυνατό κέντρο που έχει τη σημασία του

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ του. Πρόκειται για τους Κοστίνια, Αναγνωστόπουλο, Στάμενιτς, Γκαρθία. Οι δύο τελευταίοι είναι χαφ και δείχνει το πού στόχευσαν πρώτα οι «ερυθρόλευκοι» και πού δίνει μεγάλο βάρος, πέραν όλων των άλλων, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Το κέντρο είναι «όλα τα λεφτά» σε κάθε ομάδα κι όσο πιο δυνατό είναι, τόσο το καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός με τον Ντάνι Γκαρθία και τον Μάρκο Στάμενιτς συνδυάζει την εμπειρία με τα νιάτα. Μαζί με τους Τσικίνιο, Σαντιάγκο Εσε συνθέτουν μία καταπληκτική τετράδα κι αυτό στην παρούσα φάση, καθώς είναι ανοιχτό και το θέμα με τον Ορτα. Αλλά οι Στάμενιτς, Γκαρθία είναι οι νεοφερμένοι και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αυτό, στην παρούσα χρονική στιγμή, είναι ό,τι καλύτερο.

Αν δει κανείς πιο προσεκτικά τον τρόπο που λειτουργούσε ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο κάτω απ’ τις οδηγίες του Βάσκου τεχνικού, θα δει πως όταν οι μέσοι πραγματοποιούσαν σούπερ εμφάνιση, «πέταγε» κι η ομάδα.

Ετσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα πάει στην «πρώτη», που θα γίνει στου Ρέντη την Τετάρτη, με δύο νέους χαφ και γενικά ισχυρό κέντρο για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Τα πρώτα βασικά υλικά, που θέλει ο Μεντιλίμπαρ υπάρχουν και είναι σημαντικό για τον ίδιο.

Το ιδανικό θα είναι να έχουν λυθεί τα θέματα με τους Ελ Καμπί, Κάρμο, Ποντένσε, Ορτα, Φορτούνη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News