EURO 2024: Η σύνδεση Ολυμπιακού, Τσβάιερ και εθνικής Αγγλίας

Ο Φέλιξ Τσβάιερ θα διευθύνει τον ημιτελικό του EURO 2024 ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία, φέρνοντας στους Αγγλους οπαδούς δυσάρεστες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν.

Εν αναμονή του κρισιμότατου ημιτελικού του EURO 2024 ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία, οι Αγγλοι οπαδοί έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο την εμπλοκή του διαιτητή ,που όρισε η UEFA για να διευθύνει τον αγώνα, σε στημένα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φέλιξ Τσβάιερ θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης, με τους Αγγλους οπαδούς να μην λησμονούν την εμπλοκή του ονόματός του σε παλαιότερο σκάνδαλο με ύποπτα παιχνίδια και παράνομο στοιχηματισμό.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε και εμπλοκή του Ολυμπιακού από μερίδα Βρετανών οπαδών, καθώς αναφέρθηκαν στην διαιτησία του Γερμανού στα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» με την Αστον Βίλα για το Conference League. Μεταξύ άλλων, ανέφεραν πως η διαιτησία του ήταν εξόχως καλή, ειδικά σε αντιδιαστολή με τις διαιτησίες που βλέπουν από τους συμπατριώτες τους στην Premier League. Επομένως, θεωρούν ότι δεν πρέπει να εστιάσουν στο παρελθόν του διαιτητή.

Πιο αναλυτικά όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο:

«Πάλι τα ίδια με τον Τσβάιερ. Και εμείς πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ψάχναμε τα… σκάνδαλα του Γερμανού. Όμως ο Τσβάιερ ήταν πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι και δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα για τον αποκλεισμό μας. Μια χαρά ήταν ο άνθρωπος, όχι όπως κάτι… κλόουν που σφυρίζουν στην Premier League»

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News