Παναθηναϊκός: Πότε επιστρέφουν Σέρβοι και Σλοβένοι διεθνείς

Από την Τρίτη θα αρχίσει σιγά-σιγά να γεμίζει το Κορωπί και θα λυθούν τα χέρια του Ντιέγκο Αλόνσο.

Συγκεκριμένα, αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Κορωπί, μετά το ολιγοήμερο ρεπό που πήραν μετά το ταξίδι από την Αυστρία όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Ουρουγουανός προπονητής θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους Μλαντένοβιτς και Μαξίμοβιτς, οι οποίοι αγωνιζόμενοι με την Εθνική Σερβίας στο Euro 2024 πήραν άδεια για να ξεκουραστούν και πλέον είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν με την ομάδα τους.

Αντίθετα, οι Σλοβένοι διεθνείς θα καθυστερήσουν. Ο λόγος για τους Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν πριν από λίγες μέρες τη διοργάνωση στα γήπεδα της Γερμανίας, μετά τον αποκλεισμό της Σλοβενίας από την Πορτογαλία και θα τεθούν στη διάθεση του Αλόνσο στις 15 Ιουλίου.

Το χρονικό διάστημα που θα ενσωματωθούν μέχρι τον πρώτο επίσημο, ευρωπαϊκό, αγώνα είναι μόλις 10 ημέρες, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά από τη στιγμή που τελείωσαν αργότερα με το Euro 2024 και χρειάζονται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Το ιδανικό για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού θα ήταν να είχε εξ αρχής όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αυτό όμως ήταν αδύνατο σε ένα καλοκαίρι με σπουδαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και τον Παναθηναϊκό με πολλούς διεθνείς να συμμετέχουν σε αυτή. Τουλάχιστον σιγά-σιγά η ομάδα επιστρέφει στην κανονικότητα και το Κορωπί θα γεμίζει, δίνοντας έξτρα λύσεις στον Αλόνσο που θέλει να «μοντάρει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους «πράσινους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News