Άρης Λεμεσού για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Τιμή μας που μας επέλεξε ο κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Κύπρο τον Άρη Λεμεσού και οι «πράσινοι» εξέδωσαν μία ανακοίνωση λέγοντας πως είναι τιμή τους να επιλέγονται από τους «ερυθρόλευκους».

Σε πολύ όμορφο κλίμα θα διεξαχθεί, όπως φαίνεται, το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, την 10η του Αυγούστου.

Οι Κύπριοι εξέδωσαν μία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως η επιλογή του Ολυμπιακού να ταξιδέψει στο Νησί μονάχα για αυτό το παιχνίδι αποτελεί τιμή για την ομάδα αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικά.

Η ανακοίνωση:

«Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ, θα δώσει ο Άρης! Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων οριστικοποιήθηκε και ο Ολυμπιακός θα έρθει στην Κύπρο για το φιλικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Αυγούστου στις 20:30 στο στάδιο Άλφαμεγα.

Η μεγάλη δημοτικότητα που έχει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, αλλά και η χρονική συγκυρία της καθόδου του στη χώρα μας, -λίγους μόνο μήνες μετά την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού τίτλου Ελληνικής ομάδας- αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χιλιάδων φίλων του στο νησί μας, αλλά και γενικότερα των Κυπρίων φιλάθλων.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα έρθει στην Κύπρο μόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι αποτελεί τιμή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και για την ομάδα μας ειδικότερα, καθώς ο κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ, επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Άρη στο μοναδικό φιλικό που θα δώσει στην Κύπρο.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News