Super League: Στις 17 Αυγούστου η έναρξη του πρωταθλήματος
Επειτα από το τέλος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η Super League ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με την πρεμιέρα να ορίζεται στις 17 Αυγούστου.
Την Τετάρτη (10/7) πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των 14 μελών της Super League.
Μεταξύ άλλων ενέκριναν ομόφωνα το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, με την έναρξή του να ορίζεται στις 17 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:
«Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης των 14 ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο διεξήχθη σήμερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ. (αντί της αρχικά ορισθείσας συνεδρίασης για αύριο 11/7/2004).
Ομόφωνα εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2024-25 θα ξεκινήσει 17 Αυγούστου.
Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα θέματα της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 (κλειδάριθμοι και λοιπά συναφή θέματα), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου.
Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και η αναπλ. Πρόεδρος του Δ.Σ. για τον ορισμό των αγώνων (ημέρες και ώρες) των τριών (3) πρώτων αγωνιστικών ημερών της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25, οι οποίοι θα προκύψουν από την Κλήρωση στις 16/7/24.
Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Super League Κ19 αγωνιστικής περιόδου 2024-25».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φουρνιέ: Νέα «καμπάνα» από τη ΔΕΑΒ για το επεισόδιο στη Γλυφάδα
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: Regular πίκρα, πίκρα και στα play off!
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του β' γύρου - Πόσους βαθμούς μάζεψαν οι ομάδες
- Πλέι οφ και πλέι άουτ: Τι ισχύει στις ισοβαθμίες
- ΑΕΚ: Θέλοντας και μη, έγινε φαβορί για το πρωτάθλημα
