Ολυμπιακός: Το καλοκαίρι... των προαγωγών και η ευκαιρία του Μπιέλ

Πεπ Μπιέλ
eurokinissi

Ο Μεντιλίμπαρ βλέπει με καλό μάτι τον -νέο γι’ αυτόν- Πεπ Μπιέλ, ενώ πιστεύει στις ικανότητες παικτών που είχαν μικρότερο ρόλο

Η μεταγραφική δραστηριότητα στον Ολυμπιακό καλά κρατεί κι αυτό το καλοκαίρι, με τις πρώτες κινήσεις να έχουν προσδώσει ποιότητα και πολύτιμα χαρακτηριστικά στο ρόστερ.

Οι Ντάνι Γκαρσία και Κοστίνια μπορεί να μην προκαλούν… αίσθηση, αφού οι συμφωνίες με αμφότερους ήταν γνωστές πριν απ’ τις πρώτες καλοκαιρινές ημέρες, όμως μαζί με τον Στάμενιτς και τον γκολκίπερ Αποστολόπουλο, δίνουν σημαντικές λύσεις κι επιλογές στον Μεντιλίμπαρ, που τώρα ξεκινά να προσθέτει τα πρώτα δικά του κομμάτια στο παζλ.

Δεν είναι μόνο τα καινούργια πρόσωπα, όμως, που θα δημιουργήσουν νέους ρόλους και νέες… σταθερές αξίες, αφού το τρέχον καλοκαίρι είναι -μεταξύ άλλων- καλοκαίρι εσωτερικών μεταγραφών και… προαγωγών, χωρίς να αναφερόμαστε καν στους ευρω-πρωταθλητές της ομάδας Νέων, που θα ακολουθήσουν στην Ολλανδία.

Μία μεγάλη ευκαιρία θα έχει, για παράδειγμα, ο Πεπ Μπιέλ, που υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα επιχειρήσει να βρει τον ρόλο που θα τον… δέσει στο λιμάνι και θα ανατρέψει την καθοδική του πορεία. Ο Ισπανός έχει επιστρέψει στου Ρέντη μετά από μερικούς μήνες στη Γερμανία κι όλοι είναι αποφασισμένοι να βρουν τη φόρμουλα που θα τον μονιμοποιήσει. Ο μεν παίκτης διότι θέλει να ενσωματωθεί σε ένα καλά λειτουργικό σύστημα, που έχει βασιστεί σε πρόσωπα που γνωρίζει, ο δε Ολυμπιακός επειδή πιστεύει πως μπορεί να εξαργυρώσει τα χρήματα που δαπάνησε για χάρη του το 2022, γνωρίζοντας παράλληλα τις ικανότητές του. Αλλωστε με τον «Μέντι», μπορεί να παίξει για
πρώτη φορά στην κανονική του θέση. Πίσω απ’ τον επιθετικό… α λα Γιόβετιτς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News