Ολυμπιακός Ποντένσε: «Δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη η Γουλβς»
Ο Γκάρι Ο’ Νιλ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της Γουλβς τον Ντάνιελ Ποντένσε, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα.
Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην προετοιμασία της Γουλβς επί ισπανικού εδάφους.
O άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού έπιασε σπουδαία απόδοση όλο αυτό το διάστημα, επομένως ο Γκάρι Ο’ Νιλ αναμένεται να του δώσει δεύτερη ευκαιρία.
Συγκεκριμέμα, σύμφωνα με τα αγγλικά media που ακολούθησαν τη Γουλβς στην προετοιμασία, ο προπονητής του συλλόγου, Γκάρι Ο’ Νιλ φαίνεται πως θα ήθελε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Πορτογάλο και να τον κρατήσει στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
Η ομάδα του Πειραιά, από την πλευρά της, κάνει προσπάθειες για να τον αποκτήσει και φυσικά ο Ποντένσε επιθυμεί την επιστροφή στον Ολυμπιακό.
Να σημειωθεί ότι έπειτα από την Ισπανία, η Γουλβς θα συνεχίσει την προετοιμασία της στις ΗΠΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
