ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Τέλος ο Ντι Φραντσέσκο, υποψήφιος για τον πάγκο της ο Ιγκόρ Τούντορ

Μετά από μόλις 3 αγωνιστικές στη Serie Α, ο Ντι Φραντσέσκο απολύθηκε και σύμφωνα με τους Ιταλούς, την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας αναλαμβάνει ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ.
Η πρώτη αλλαγή προπονητή στη Serie A είναι γεγονός, με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να απολύεται από την Ελλάς Βερόνα. Μετά τη συμπλήρωση μόλις τριών αγωνιστικών και τη μηδενική συγκομιδή βαθμών, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε:
«Η Ελλάς Βερόνα ανακοινώνει ότι παύει Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας. Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του για το μέχρι τώρα έργο τους».
Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έγραψε στο Twitter, ότι υποψήφιος διάδοχος για τον πάγκο της ομάδας είναι ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλέιεται να αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα στον πάγκο των «τζιαλομπλού», μόλις τακτοποιηθούν και τα διαδικαστικά θέματα.
Ο Κροάτης, πλαισίωνε τον Αντρέα Πίρλο στο τεχνικό επιτελέιο της Γιουβέντους την περασμένη σεζόν και μετά από την απομάκρυνση του άλλοτε άσου των Μίλαν και Γιουβέντους, είχε μείνει χωρίς ομάδα.
Ωστόσο, αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη επαφές για τη λύση του συμβολαίου με τους «μπιανκονέρι», καθώς δεσμεύεται ακόμα με τη «Μεγάλη Κυρία».
#Tudor è ora al lavoro per risolvere il contratto con la #Juve, il #Verona spera di farlo arrivare in città già in giornata https://t.co/atHUowVgKd
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) September 14, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Ο Ναν που θύμισε Γκάλη και ο Πίτερς που θα έπρεπε να παίζει πιο πολύ
- Αλεκ Πίτερς: Ο Ολυμπιακός έχει τρεις σταρ
- Γιώργος Χελάκης: Παραποιείται η πραγματικότητα χωρίς να κρύβεται η σκοπιμότητα...
- Αλμέιδα: «Είμαστε ισοδύναμοι με τον Παναθηναϊκό»
- Stoiximan Super League: Η βαθμολογία στα playoffs 5-8 μετά τη νίκη του Αρη