Ολυμπιακός: «Κοκκίνισε» και το Γύθειο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια
Το Γύθειο ήταν ο πιο πρόσφατος σταθμός της περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να δηλώνουν το παρόν.
Τα τρόπαια του Uefa Europa Conference League και του Uefa Youth League που κατέκτησαν η αντρική ομάδα και η ομάδα νέων του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν, εκτέθηκαν στο Γύθειο, όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε για να τα δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Πιο συγκεκριμένα, η πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο κατακλύστηκε από εκστασιασμένους φίλους της ομάδας, που άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα.
Ακόμα μία πετυχημένη εκδήλωση, στις πολλές που έχουν γίνει για την περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων των «ερυθρόλευκων».
Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
