Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Η Τζένοα απέρριψε την πρόταση 4 εκ. ευρώ για τον Μάρτιν»
Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε την Τζένοα για τον Ααρον Μάρτιν, προσφέροντας 4 εκ. ευρώ, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.
Το «όχι» της Τζένοα για την παραχώρηση του Ααρον Μάρτιν με 4 εκ. ευρώ, φέρεται πως εισέπραξε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει Βέλγος δημοσιογράφος.
Μετά την απόκτηση του Τετέ, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας της. Ο Ααρον Μάρτιν, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί πριν λίγο καιρό με το «τριφύλλι», είναι μία από αυτές τις επιλογές.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτει ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση 4 εκ. ευρώ για τον 27χρονο αριστερό μπακ, όμως η Τζένοα την απέρριψε.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με μία ασίστ στην Serie A.
Δείτε την ανάρτηση:
🔵🔴 Infos #Genoa CFC :
🇬🇷☘️ #Panathinaikos offered €4M for Aaron Martin but #SerieA club leaders rejected it, answering they didn’t want to sell their left back.🧤On Joseph Martinez’s substitute, Genoa currently working on a deal with another name (that hasn’t been revealed… pic.twitter.com/RE7vrCOgH8
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) July 25, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
