Βαγγέλης Μαρινάκης: Στο πλευρό της Νότιγχαμ - Είδε το φιλικό με την Έλτσε και έστειλε μήνυμα ενότητας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε στην Ισπανία και είδε από κοντά το τελευταίο φιλικό, επί ισπανικού εδάφους, του αγγλικού συλλόγου.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μούρθια βρέθηκε την Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είδε από κοντά το τελευταίο φιλικό, επί ισπανικού εδάφους, της Νότιγχαμ με αντίπαλο την Έλτσε (νίκη της ισπανικής ομάδας με 1-0).

Ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου μίλησε για πάνω από μία ώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που θα την ενισχύσουν τη νέα σεζόν, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στη σημασία του οικογενειακού κλίματος και του ομαδικού πνεύματος που απαιτείται να έχει ο σύλλογος, ενώ τόνισε πως άπαντες πρέπει να παλεύουν, να επιβιώνουν και να κερδίζουν χωρίς να τα παρατάνε ποτέ.

Μετά το φιλικό παιχνίδι με την Έλτσε, ο κ.Μαρινάκης είχε δείπνο με τον προπονητή της Νότιγχαμ, Νούνο Εσπίριτο, τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ρος Ουίλσον και τον Επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Εντ Χέντερσον, συζητώντας μεταξύ άλλων εις βάθος τα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για τις 8 Αυγούστου στον Πειραιά. Θυμίζουμε πως τη συγκεκριμένα μέρα ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλική αναμέτρηση που θα αποτελέσει για τους Πειραιώτες την πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News