Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τι δήλωσε ο Νιλς Φρεντέρικσεν για την απώλεια του Βέλντε

Ο προπονητής της Λεχ Πόζναν, Νιλς Φρεντέρικσεν, μίλησε για την αποχώρηση του Βέλντε που πλέον θα φοράει τα «ερυθρόλευκα».

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές του κινήσεις ολοκλήρωσε  ο Ολυμπιακός. Ο «υδραυλικός» Κρίστοφερ Βέλντε προβάρει τα ερυθρόλευκα, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να ενταχθεί κι επίσημα στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, κάτι για το οποίο σας έχει ενημερώσει πρώτο το Sportday.gr και αργότερα επιβεβαίωσε και ο κορυφαίος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετά μεγάλο διάστημα, ο 24χρονος εξτρέμ που έκανε όργια στο πολωνικό πρωτάθλημα την τελευταία διετία, αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα ή το αργότερο αύριο για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έφεραν σε πέρας μία ακόμη δύσκολη μεταγραφική αποστολή, καθώς ο Βέλντε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε σαν… τρελός ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο προπονητής των Πολωνών, Νιλς Φρεντέρικσεν όταν ρωτήθηκε για τον Βέλντε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πριν από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Βίντζεβ Λοτζ.

Ο προπονητής της Λεχ Πόζναν ανέφερε:

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και χωρίς τον Βέλντε. Έτσι είναι τα πράγματα, μερικές φορές πιστεύεις ότι χρειαζόμαστε πραγματικά έναν συγκεκριμένο παίκτη, αλλά όταν φεύγει, άλλοι μεγαλώνουν και έχουν μια ευκαιρία. Νομίζω ότι η αποχώρηση του Βέλντε θα ήταν απώλεια, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά θα επιβιώσουμε και θα βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη».

Υπενθυμίζουμε πως ο Βέλντε αγωνίστηκε στη Λεχ Πόζναν για δύο σεζόν και κατέγραψε συνολικά 119 συμμετοχές, με απολογισμό 27 γκολ και 24 ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News