Ολυμπιακός Μεταγραφές: Διπλό «μπαμ»! Στην Αθήνα και ο Βέλντε, ανακοινώνεται μαζί με τον Γιάρεμτσουκ!

Μετά τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, και ο Κρίστοφερ Βέλντε βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να ενσωματωθεί στους κυπελλούχους Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός, που υποδέχθηκε τα ξημερώματα τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, είδε και τον Κρίστοφερ Βέλντε να έρχεται στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο ρόστερ του.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης έχουν συμφωνήσει με τη Λεχ Πόζναν σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει 3,5 εκ. Ευρώ και ο Νορβηγός εξτρέμ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα η μεταγραφή Βέλντε αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις για τον Γιάρεμτσουκ.

Η μεταγραφή του Κρίστοφερ Βέλντε στον Ολυμπιακό, μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό ρουά ματ, αν προσαρμοστεί καταλλήλως. Μπορεί να γίνει αυτό που χρόνια έλειπε από τα «ερυθρόλευκα φτερά». Ο εξτρέμ με τη σταθερή ουσία. Αρκεί, βέβαια, να σπάσει τη… μίνι κατάρα των επιθετικογενών Σκανδιναβών στο Λιμάνι.

Η επιθυμία του Μεντιλίμπαρ, πάντως, είναι μία καλή ένδειξη. Δε θα έδινε ο Ολυμπιακός πέντε εκατομμύρια σε παίκτη από την Πολωνία αν ο προπονητής του – και δη ο συγκεκριμένος – δεν επέμενε στην περίπτωσή του. Ο Βάσκος βλέπει στοιχεία και το σχετικό τμήμα του οργανισμού βλέπει έναν χαρακτήρα που μπορεί να προσαρμοστεί και να βοηθήσει.

Στη θεωρία, τουλάχιστον, εφόσον δεν είναι δυνατό να μιλήσουμε πρακτικά, οι Πειραιώτες απέχουν… έναν Ποντένσε μακριά από το οπαδικό όνειρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News