Παναθηναϊκός: Απόφαση σοκ του Αλαφούζου - Κόβει την στήριξη στον ερασιτέχνη!

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να κόψει την στήριξη που παρείχε στον ερασιτέχνη, μένοντας μόνο στα χρήματα που δικαιούται ο ΑΟ βάσει καταστατικού.

Τριγμούς στο εσωτερικό της οικογένειας του Παναθηναϊκού προκαλεί η απόφαση της ΠΑΕ και του Γιάννη Αλαφούζου να σταματήσει την όποια συνεργασία είχε με τον ερασιτέχνη, και την έξτρα στήριξη που παρείχε. Η «πράσινη» ΠΑΕ έκοψε τόσο την κάρτα μέλους και την κάρτα φιλάθλου, όσο και τις χορηγίες, γεγονός που βάζει θηλιά στο λαιμό από μια σειρά τμήματα του ερασιτέχνη.

Ολα αυτά μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός  με την οποία ευχαριστούσε τον Γιάννη Αλαφούζο «για την προσφορά του στη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων».

Πλέον, όποιος αγοράζει διαρκείας, δεν είναι υποχρεωμένος οπύτε να γραφτεί μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ούτε να αγοράσει την κάρτα φίλου

Μάλιστα, αυτό που προκύπτει είναι πως η απόφαση πάρθηκε μετά τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός,

Το γεγονός αυτό οδήγησε τους ανθρώπους του δ.σ του ερασιτέχνη σε έκτακτη συμβούλιο για συζητηθεί η νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε οικονομικό επίπεδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News